Uke 37

Uke 37:

  • Mandag trener vi 15.30-17.00.
  • Onsdag trener vi 19.30-21.00
  • Fredag, Lag 2 hjemmekamp mot Roterud kl 18, oppmøte kl 17 - laguttak, se under
  • Lørdag, Lag 1, bortekamp mot Grue, avreise fra Cirkle K Kopperud kl 11:45, laguttak se under


Referat fra uke 36:

Etter en dårlig start på uka ute på Brandbu, så tok ting seg opp inn mot helga!! På fredag slo vårt lag 2 førstelaget til Raufoss, en veldig sterk prestasjon. Kjetil sa at Raufoss ikke manglet en eneste spiller, stilte med sitt aller beste lag. Vi skal huske at de gikk til a-sluttspill i Norway Cup, og så sent som i vår slo Fagernes 2-0. Vi fikk 4 frafall det siste døgnet før kamp, heldigvis fikk vi siste liten tak i 2 05-gutter som gjorde en veldig kamp for oss. Mange måtte spille i uvante posisjoner, men taklet det veldig bra. Kampplanen var å ligge lavt i første omgang, vi vet at Raufoss er et spillende lag. Vi lå så godt samlet som lag at de likevel endte opp med å slå langt. Vi forsvarer oss godt og har et par kjempeangrep selv. I andre omgang skulle vi presse høyere, og gå mer direkte i bakrom. Dette lyktes vi godt med, og var veldig gode, en meget fortjent seier!!

Lag 1 fulgte opp med nytt sterkt resultat på lørdag. Vi slipper til få sjanser, er veldig vanskelig å spille oss ut i etablert spill. Det ble en hektisk førsteomgang, med høye skuldre og mye kriging. Fagernes er veldig fysiske, og gir oss dårlig tid. Fysiske lag var jo en stor utfordring for oss i fjor, nå har vi rimelig god kontroll med unntak av noen dødballer. I andre omgang maler vi på, og det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Kamper uke 37:

Fredag spiller lag 2 hjemme mot Roterud 18.00, oppmøte 17.00.
Tropp: Aleks KW, Markus, Aleks B, Henrik, Anders, Jakob A, Bendik, Casper, Herman UL, Abdul, Soran, Martin, Herman R, Zacca, Sondre og Lasse SL.

Lørdag spiller lag 1 borte mot Grue 15.00, avreise fra Circle K Kopperud 11.45.
Tropp: Nima, Jonas, Jakob ES, Andreas, Markus, Joakim, Alex R, Linus, André, Kasper, Eskil, Aleks B, Henrik og Jesper.
.

Det er mange som tar store steg for tiden, konkurransen om å få spille på lag 1 er skyhøy. Denne gangen er Henrik tatt ut for første gang i høst, og det er flere som er i vannskorpa, så jobb på både på trening og i kamp.

På søndag skal Alex R, Eskil, Joakim, Andre, Andreas og Jonas på uttakstrening krets. Her er det bare å ha lave skuldre og gi full gass, vi ønsker lykke til.
.
Fotballcup på Raufoss søndag 16/9:


Markus er borte på søndag, men resten av spillerne skal på cup på Raufoss. Jeg har delt inn i 2 jevngode 7er lag. Får vi flere frafall på ett av lagene vil jeg eventuelt flytte over spillere. Kampoppsettet kommer på onsdag, men jeg vet at det tidligste mulige tidspunktet for kamp er klokka 10.

Lag 1 ledes av Jørund:
Aleks KW, Jakob ES, Casper, Abdul, Aleks B, Sondre, Soran, Herman R, Kasper og Bendik.

Lag 2 ledes av meg:
Nima, Anders, Henrik, Herman UL, Linus, Lasse, Martin, Zacca, Jesper og Jakob A.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift