Siste info uke 19

Litt om kampene så langt, og kampen på fredag

Litt om kampene så langt, og kampen på fredag

Litt om Adidas Cup først. Vi er tildelt 3-0 seier mot Skreia på walk over og klarer oss dermed med uavgjort mot Brumunddal i morgen for å gå videre til cupspillet. Da er vi i så fall ett av 32 lag som er igjen i cupen. Men, da må vi selvsagt gjøre jobben i morgen først. Anders og ES er borte, Andreas skadet i 2 uker, og Lasse T er ikke tilgjengelig. Vi spiller på Vind 19.30, oppmøte 18.30.

Troppen: Nima, Jonas, Markus, Jakob A, Kasper, Joakim, Linus, Alex R, André, Eskil, Sondre, Aleks B, Jesper, Casper og Henrik.

Kampen mot Ham Kam viste at vi på vårt beste kan matche de beste lagene i landet (Ham Kam ble nr 2 i vårens eliteturnering, kun ett tap i finalen). Defensivt lå vi fint med lavere presshøyde enn normalt, Ham Kam klarte ikke å spille oss ut i etablert spill. Dette er stor forskjell fra km-finalen hvor vi ikke klarte å demme igjen. Frem til pause, og de første 10 i andreomgang holdt vi godt følge. De scoret på kontringer og feil gjort av oss på egen halvdel, flere unødvendige mål. Så selv om de fortjente seieren ut fra antall målsjanser, så var vi ikke langt unna å matche dem, neste gang... De siste 10 i førsteomgang og første 10 i andreomgang var vi på høyde med dem, da hadde også våre gutter troen på at vi er gode nok til det!

Lag 2 spilte jevnt med Gran. Lå under 4-2, la om formasjonen, og reddet uavgjort i siste sekund. Bra jobbet av Bent og spillerne. Ser ut til at Brandbu er gode, men at resten av lagene i puljen er omtrent på nivå med Gran og oss. Så her er det gode muligheter for mestring og læring fremover, også å kunne oppnå gode resultater.

Til slutt litt om lag 1. Meget solid seier mot Raufoss i første kamp, vi ble aldri truet. Veldig spennende kamp i går mot laget som ut i fra resultatene i vinter og vår så ut som det beste laget i puljen. Defensivt lå vi slik vi avtalte i første omgang. Sjansene og målene de skapte kom på enkeltmannsprestasjoner og for dårlig intensitet i presset vårt. Billig straffe de fikk synes jeg. Vi var alene med keeper 4 ganger og hadde et stolpeskudd, så selv om de var best i banespillet så burde vi likevel hatt uavgjort til pause. Deres 2 angrepsvåpen var en god venstre flanke, samt at de hadde mange motsatte bevegelser i rommet mellom vårt forsvår og midtbane. Lå med 2 spisser, hvor en møtte mye og en strakk, og med indreløpere som kom inn i rommene spissene lagde. Linus fikk i oppgave å lese disse løpene, styre våre indreløpere, og demme opp for disse bevegelsene i andreomgang. Dette mestret han, samt Alex R og André, meget bra, en nøkkelduell for å kunne snu kampen I tillegg sto vi godt på venstreflanken deres, mer tålmodige i duellene, Kasper hadde god kontroll på han. Også fikk vi opp intensiteten i eget spill, var oppe i situasjonene, begynte å vinne duellene, ble tryggere i eget pasningsspill, mer bevegelse uten ball, og plutselig var det bare ett lag på banen. Herlig å snu slike kamper helt på hodet, meget fortjent 4-2 seier.

Ble lang stil nå, men ville bare gi noen tilbakemeldinger. Neste uke har lag 1 kamp på mandag, og lag 2 på onsdag. Deretter roer det seg ned litt, og vi får mer tid til å trene.

Roy Stian

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift