Utvider samarbeidet - blir hovedsponsor!

Vind IL og Pizzabakeren er enige om en ny langsiktig avtale! Vår lojale samarbeidspartner gjennom flere år blir nå hovedsponsor i Vind IL! Les mer om avtalen her.

- Vi ønsker å gi tilbake til vårt lokalsamfunn. Vind IL drives fornuftig etter gode prinsipper, og vi har vært fornøyd med samarbeidet hittil. Som sponsor- og samarbeidspartner i Vind IL får man mye tilbake, sier eier og daglig leder Roger Johansen.


Pizzabakeren øker sitt engasjement i klubben og investerer i Vind IL gjennom en ny hovedsponsoravtale. Det er en omfattende og betydelig samarbeidsavtale som strekker seg ut i alle grener og aspekter ved klubben. Pizzabakeren, samt bowling 1 og lekeland 1 som eies av samme selskap, blir godt synlig på både fotballstadion og langrennsarenaen på Vind Idrettspark. Samtidig er Pizzabakeren involvert i bl.a Gjøvik Cup og andre arrangementer.


I tillegg er Pizzabakeren personlig sponsor for vår svært talentfulle langrennsløper, Mathilde S. Myhrvold!


Klubb- og medlemsfordeler

Avtalen inneholder også flere klubb- og medlemsfordeler. Blant annet introduserer vi nå "vindpakka" på Bowling 1. Dette er en spesialpris som Vind ILs lag og grupper får i forbindelse med sosiale tilstelninger (prisen kan påvirkes av små justeringer på veil. priser fra år til år).


Vindpakka:

1 serie bowling, 1 runde Megazona, Pizza og saft til kr. 155,- pr. person.

Pizzarabatt:

kr. 159,- pr. stor pizza fritt tilkjørt. Tilbudet gjelder pizza til avslutninger eller andre sosiale arrangementer for lag og undergrupper i Vind IL.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift