Informasjonsmøte J-17 og damelag

Vi ønsker alle spillere velkomne til informasjonsmøte om J17 eller damelagsspill på kafeen på Gjøvik stadion førstkommende torsdag klokken 18.00.

Vi ønsker alle nåværende og tidligere fotballspillere velkommen til informasjonsmøte om fotballtilbudet i samarbeidslagene. Du er velkommen dersom du har spilt for andre klubber tidligere, om du skal ta fotballstøvlene ned fra hylla, og om om du er ønsker å prøve deg i seniorfotball på 3. eller 4. divisjonsnivå.


Informasjonsmøtet gjennomføres på Gjøvik Stadion torsdag 15.11 klokken 18.00.


På informasjonsmøte vil hovedtrenerne presenterte trenings- og kamptilbudet i 2019 sesongen, og representantene for klubbene vil presentere øvrig støtteapparat og rammer for tilbudet i 2019.


Vind, Vardal og Gjøvik-Lyn samarbeider om kvinnefotball for å gi et best mulig tilbud til alle fotballspillere i J-17 og i damelagene. Samarbeidet ga gode sportslige resultater i 2018, og til neste år vil vi stille lag i både 3. divisjon, 4. divisjon og et antall J-17 lag etter behov. Vi legger vekt på sosial trivsel og treningskvalitet, og ønsker å skape gode rammer for alle spillere, uavhengig av ambisjonsnivå. Det vil være felles treningstider, og mulighet for å tilpasse treningsdeltakelse etter behov.

Se for øvrig omtale i Oppland Arbeiderblad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift