Drømmen om 3'er fotballbaner på Vind!

Sammen med deg og Totenbanken ønsker vi å realisere drømmen om 3'er fotballbaner på Vind! Les mer om hvordan du kan bidra og samtidig tvinge frem støtte fra banken her!

Hvorfor 3'er fotballbaner?


Det er godt dokumentert at treerfotball er den optimale spillformen for de yngste. 3'er fotballbaner med vant sørger for at ballen sjelden er ute av spill og gir mer effektiv spilletid. Dermed blir spillerne hyppigere involvert og kommer oftere i kontakt med ballen. Samtidig blir det langt flere scoringer og situasjoner foran mål. Dette gir økt opplevelse av trivsel og mestring, samt mer utvikling for barna.

I Vind IL ønsker vi topp kvalitet og ren idrettsglede på alle områder. Derfor ønsker vi oss nye 3'er fotballbaner med vant slik at vi kan legge best mulig til rette for fotballaktivitet for de yngste!

Disse banene koster mye penger og vi trenger all støtten vi kan få i jobben med å realisere drømmen om nok 3'er fotballbaner til å dekke behovet i Vind IL. Vi bygger sten for sten og starter med å finansieringen av én bane!


Totenbanken matcher ditt bidrag!

Totens Sparebank gaveforsterker prosjektet med 100 % opp til 5000 kr. Det betyr at dersom en giver gir 50 kr, vil Totens Sparebank også gi 50 kr.


For bedrifter

Bedrifter som støtter prosjektet med mer enn 2.000 kr vil bli belønnet med profilering ved logo på vantet. Velg belønningen for å gjøre dette.


LES MER OG BIDRA ENKELT HER

FOTO: Roger Hjelmseth

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift