En bedre trener med Ragnhild Guldbrandsen og Vind IL

Norges Fotballforbund og Vind Idrettslag ønsker å invitere fotballtrenere i Gjøvikregionen til en fagsamling på Vind Idrettspark. Les mer og meld deg på innen 19. oktober

Ragnhild Gulbrandsen fra Norges Fotballforbund vil gjennomfører ei demonstrasjonsøkt 22. oktober kl. 19.00-21.00 med Vinds J14 lag og vise i praksis grep for å oppnå god organisering og gjennomføring av økter.

PÅMELDING GJØR DU HER

I etterkant av økta vil Gulbrandsen holde et foredrag for trenerne om god treningspraksis og betydningen av godt kosthold for utøvere. Det blir krydret med fotballfaglige tips og råd, og ikke minst om hvordan du som trener kan lære spillere om viktigheten av et sunt og godt kosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet.

Ragnhild Gulbrandsen er ansatt i Norges Fotballforbund som koordinator for G-15-19 landslagene, og har lang trener- og spillerfaring. Som tidligere landslagsspiller vant hun OL-gull i med landslaget i Sidney, og var en viktig del av landslaget i VM i 2007.

Vind IL er en av 37 klubber i Norge valgt ut som Eat Move Sleep Ambassadører i 2018. Oppgaven vår er å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til foreldre, støttespiller og nærmiljø. Vi ønsker vi også at våre naboklubber skal få anledningen til å være med når Ragnhild Gulbrandsen kommer til oss, og vi håper at flere av deres trenere melder dere på.

Påmeldingsfrist fredag 19. oktober. Spørsmål om arrangementet kan rettes til Eivind Merok på fotball@vindil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift