GOBB blir hovedsponsor for Multisporthallen

Gjøvik og omegn boligbyggelag blir hovedsponsor for Multisporthallen, og navnet blir GOBB Arena!

Med GOBB som ny hovedsponsor for hallen falt den siste brikken på plass, og Vind IL kan starte byggeprosessen for Multisporthall, som nå vil bære navnet GOBB Arena.

Dermed har Vind IL finansiert utrolige 75,5 millioner til hallen, 2,5 millioner gjenstår å skaffe til inventar og utstyr i anlegget.


Her følger pressemelding om sponsoravtalen mellom Vind IL og GOBB:

GOBB blir hovedsponsor for Vind Multisporthall.


-At GOBB kom på banen – bokstavelig talt – var en gledens dag for oss i Vind. Da falt den siste brikken i puslespillet på plass og vi kan realisere vår Multisporthall!


Det sier fire glade herrer i Vind Idrettslag; Richard Søfteland Jensen, Jens Petter Markestad, Andreas Lotterud og Ketil Gjerde. De har jobbet iherdig i mange måneder med å få på plass den endelige finansieringa av den nye hallen, og med GOBB sin inntreden i 12. time så falt altså brikkene på plass rett før ferien.

- Det er veldig mange likhetstrekk mellom oss og Vind og derfor valgte vi å bli hovedsponsor for den nye multisporthallen som Vind skal bygge.

Det sier styreleder i GOBB, Lars Braastad og fortsetter: - Vi er begge medlemseid. Vi er begge opptatt av å ta et stort samfunnsansvar og vi står begge for noe sunt, godt og trygt. Vi har gjennom mange år som sponsor til Vind latt oss imponere av den dugnadsånden som er i klubben og vi ser også at det er en klubb som drives etter sunne og gode prinsipper. Vi står for mye av det samme i GOBB og derfor fant vi ut at dette var et samarbeid vi ville ta helt ut, sier Braastad som dermed kan avsløre at den nye hallen på Vind får navnet GOBB ARENA når den står ferdig.

- Vi har et sterkt navn, men vi ønsker å bygge vårt varemerke og vårt navn enda sterkere i årene som kommer og det at denne hallen kan bære vårt navn er med på å bygge oppunder dette arbeidet, tilføyer Tom Søgård, adm. dir. i GOBB. - I tillegg vil våre ansatte, medlemmer og våre boligselskaper kunne dra god nytte av avtalen med de trenings- og møtefasiliteter som kommer i hallen, sier Søgård.


GOBB har i dag over 9000 medlemmer og forvalter ca 150 boligselskaper og over 4000 boliger. De er også distriktets største nybolig-bygger og har de siste årene bygget ut blant annet Vikenstranda og Mustadhagen i Gjøvik. I tillegg bygger de nå på Bjørnsveen og de er sterkt involvert i den fremtidige bygginga som skal foregå på Bondelia og ikke minst på Huntonstranda.

– Boligbygging er noe mer enn boligbygging, sier Søgård: -Det handler også om byutvikling og samfunnsengasjement. Dette henger nøye sammen med det å bo gjennom å skape gode møteplasser og sosiale arenaer knyttet til det å bo. I den sammenheng vil samarbeid med Vind også spille en stor rolle. GOBB ARENA blir en hall for hele regionen og et møtested for mange aktiviteter og mange mennesker i alle aldre. Og i bunn handler dette om en god folkehelse. Her ønsker vi å bidra gjennom vårt engasjement og vi er sikre på at dette blir veldig bra, sier Tom Søgård og Lars Braastad i GOBB.

-Det er vi også, sier Vind-karene. – Vi håper nå å komme i gang med bygginga i løpet av høsten. Kontrakt på hovedentreprise er signert med Hugaas Entreprenør AS, og de siste byggesøknadene behandles i kommunen om kort tid. Da er det bare å glede seg til «the grand opening» i løpet av høsten 2019, sier Richard Søfteland Jensen, Jens Petter Markestad, Andreas Lotterud og Ketil Gjerde.

Fornøyde partnere:
F.v: Tom Søgård, Richard Søfteland Jensen, Andreas Lotterud, Jens Petter Markestad, Ketil Gjerde, Erik Tangen


For mer informasjon kontakt:

Tom Søgård på tlf 915 11 496
GOBB

Richard Søfteland Jensen på tlf 970 67 270
Vind IL


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift