Delta på CC-løpet 19.mai!

Vind Idrettslag er stolt samarbeidspartner og medarrangør av CC Løpet. Vi oppfordrer alle grupper og lag, samt sponsorer i Vind IL til å melde seg på dette flotte løpet, hvor alle som deltar har mulighet til å vinne 25.000!

CC-Løpet på Gjøvik

Lørdag 19. mai, kl 11.00

19. mai arrangeres for 4. gang det store CC løpet,et løp for ALLE. Traseen er 3 km lang, og går fra CC Gjøvik, via Mjøspromenaden, Strand Hotell, Gjøvik Gård og Storgata tilbake til CC Gjøvik og i mål.

Hovedpremien er hele 25.000 kr!! Pengene kan ikke vinnes av enkeltpersoner, men når du melder deg på, så skal du skrive hvilket formål du ønsker at pengene skal gå til. Det kan være leirskole, et lag, en organisasjon, et event, en tur, et veldedig formål. Vi trekker en vinner blant alle som har gjennomført løpet! Dersom det er en skoleklasse med MANGE deltakere, sier det seg selv at sjansen for å vinne er stor.

Vi ønsker at løpet skal bli et årlig event, og at det etterhvert skal utvikle seg til en stor folkefest med massevis av aktiviteter langs hele løypa.

Du kan velge mellom 5 løpsklasser. Uansett hvilken klasse du velger, er du med i trekningen av hovedpremien, så lenge du fullfører.

- 0-7 år
- 8-12 år
- 13-15 år
- over 16 år
- eliteklasse

NB! Vinneren må være tilstede under premieutdelingen for å få hovedpremien.

Reduserte priser for lag og familier.

Påmelding og priser:
https://signup.eqtiming.no/?Event=cclopet

NB! Påmelding stenger 2 timer før løpet starter.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift