Vind IL ønsker flere nye samarbeidspartnere velkommen!

Forrige uke inngikk vi ny generalsponsoravtale med Totenbanken. Samtidig har vi flere nye samarbeidspartnere vi er stolte av å presentere! Her kan du lese mer om noen av dem.

I løpet av vinteren har klubben knyttet til seg flere nye samarbeidspartnere. Noen av de nye samarbeidsavtalene medfører også gunstige fordeler for Vind ILs medlemmer. Foreløpig kan vi presentere følgende aktører som nye samarbeidspartnere i 2018!

Eat Move Sleep (bama) vil være involvert rundt flere av våre arrangementer med sine produkter og holdningsskapende arbeid i forbindelse med kosthold og livsstil. Det største fokusområdet blir Gjøvik Cup hvor Eat Move Sleep konseptet skal løfte arrangementet på flere områder! Hensikten er å innarbeide en grønn og sunn profil i hele idrettslaget.

Jostad Elektriske er en lokal støttespiller som ønsker å være assosiert med Vind Idrettslag og bidra slik at vi kan ivareta og videreutvikle klubbens idrettstilbud. I tillegg gir samarbeidsavtalen alle vindmedlemmer 15% rabatt på elektromateriell ved bruk av deres tjenester.

Sagstuen er en stor og innflytelsesrik aktør vi er stolte av å presentere som samarbeidspartner og bidragsyter i Vind. Vi er derfor veldig fornøyd med at vi har inngått en samarbeidsavtale med Sagstuen som bidrar til å sikre oss gode forutsetninger for å utvikle klubben videre. Sagstuen vil blant annet være involvert i Gjøvik Cup hvor mange lag vil få gleden av å spille på Sagstuenbanen.

Alver Advokatfirma har signert en langsiktig og utvidet samarbeidsavtale med Vind Idrettslag. Advokatfirmaet Alver AS vil fortsatt være involvert som banesponsor under Gjøvik Cup, og er en av våre nye draktsponsorer som har bidratt til at vi kan realisere innkjøp av nye fotballdrakter til alle lag i 2018. Som en del av avtalen tilbyr Alver Advokatfirma 10 % rabatt på advokattjenester for alle medlemmer i Vind IL iht. den til enhver tid gjeldende prisliste.

BoligPartner er en sentral aktør i det lokale næringslivet som kommer inn som ny samarbeidspartner og draktsponsor i Vind f.o.m 2018. Vind setter stor pris på at BoligPartner viser sin støtte til klubben gjennom den nye samarbeidsavtalen, som blant annet innebærer at husleverandøren vil være synlig i forbindelse med flere av våre skiarrangementer.

Toten Transport er en av våre nye lokale støttespillere. Logistikk-giganten bidrar til at klubben kan fortsette sitt arbeid med tilrettelegging av aktivitet og idrettsglede for barn og unge.

Gjøviks Blad og Vind IL har inngått en omfattende samarbeidsavtale som bl.a. gjør lokalavisen til offisiell sponsor for Vindrennet og banesponsor under Gjøvik Cup. Vi har dermed knyttet sterkere bånd til lokalavisen som sørger for at våre medlemmer serveres ferske lokale nyheter rett i postkassa hver onsdag. Klubben er veldig fornøyd med avtalen som gir oss anledning til å samarbeide om både små og store prosjekter i fremtiden.

Nammo er en av de nye draktsponsorene som gjennom en langsiktig samarbeidsavtale har bidratt til at både små og store fotballspillere endelig kan ikle seg klubbens nye fotballdrakt sesongen 2018! Vi setter stor pris på at den internasjonale aktøren vil støtte gode lokale formål gjennom Vind IL.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift