Elektroimportøren ny hovedsponsor i Vind!

Vind IL har inngått en ny omfattende samarbeidsavtale som sikrer gode fordeler for både medlemmer og øvrige samarbeidspartnere!

Vi har gleden av å presentere Elektroimportøren Gjøvik som en av våre nye hovedsponsorer - det nest øverste nivået i vår modell for sponsor- og samarbeidsavtaler.

Elektroimportøren er en norsk kjede, som leverer et bredt sortiment av elektriske artikler innenfor varme, belysning, smarthusløsninger og installasjonsmateriell til den profesjonelle og til den enkelte forbruker.


- Alle er velkommen til oss for å få løst sine behov innenfor produktspekteret vårt. Vi syntes det er utrolig viktig å kunne bidra til å støtte en organisasjon som viser så stort engasjement for å skape idrettsglede i lokalsamfunnet, og vi gleder oss over å kunne være til stede som sponsor i den videre utviklingen, sier Varehussjef ved Elektroimportøren AS, avd Gjøvik, Tom Erik Wiklund.


Gjennom denne avtalen får alle medlemmer og øvrige samarbeidspartnere i Vind Idrettslag bl.a. 15% grunnrabatt på alle ordinære varer hos Elektroimportøren på Kallerud!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift