Vind IL inngår samarbeid med Lions Club Gjøvik!

Lions og Vind samarbeider om holdningsskapende arbeid blant barn og unge. Sammen har vi utarbeidet en felles logo med slagordet "jeg sier NEI til mobbing og narkotika". Les mer om samarbeidet her!

Vind IL og Lions Club Gjøvik har inngått en samarbeidsavtale hvor aktiviteter som inneholder holdningsbyggende tiltak for barn og unge står sentralt. Du kan lese mer om saken i Gjøviks Blad HER

Alle ledere og trenere i Vind IL skal gjennomføre Lions programmet MITT VALG. Dette vil integreres i Vind ILs eksisterende skolering og veiledning av lagledere, trenere og spillere i klubben. MITT VALG skal gi barn og unge et grunnlag for å ta gode valg. Hensikten er å forebygge risikoatferd som sinne, mobbing og bruk av rusmidler. Ledere og trenere i Vind IL skal benytte verktøy og erfaringene fra programmet i sin treningshverdag med medlemmene i klubben.

Med sitt store nedslagsfelt og innflytelse i lokalsamfunnet ønsker Vind IL å skape en kultur i tråd med Lions verdigrunnlag. Vind IL ser på holdningsskapende arbeid som en viktig del av klubbens samfunnsansvar.

For å understøtte programmet er det utviklet et slagord/logo med teksten «jeg sier nei til mobbing og narkotika». Slagordet/logoen vil bl.a. være godt synlig på arenaskilter på Vind Idrettspark og på klubbdrakter.

Avtalen mellom Vind IL og Lions Club Gjøvik inkluderer også at medlemmer i Vind IL skal bistå Lions Club Gjøvik med å arrangere andeløpet og selge Lionskalendere.

Informasjon om Lionsprogrammet MITT VALG finner du her: http://www.determittvalg.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift