Vind ILs julekalender - trekning 16. desember!

Klikk her for å se vinneren av dagens julekalender. Trekningslisten oppdateres hver dag.

Juleavslutning for barnefotballen

Vind IL inviterer til juleavslutning for barnefotballen mandag 18.desember kl. 18.00-19.30 i kongressalen på Strand Hotel. Vi kjører juletema og ønsker derfor at alle spillerne stiller i Vind-tøy og nisselue e.l. Det vil bli enkel servering, musikalsk innslag og utdeling av premier. Kanskje kommer også nissen for å dele ut en overraskelse til barna. Vel møtt!

Få på skia og nyt de nypreparerte skiløypene på Vind!

Vi kan melde om flotte skiforhold i løypenettet på Vind. I tillegg til gode treningsforhold på skistadion er det lagt til rette for både klassisk og skate i deler av lysløypa. Det er også kjørt opp scooterspor på flere av turstiene. Selv om det er mulig å gå til fots langs flere av turstiene minner vi om at selve skiløypene er forbehold folk med ski på bena. God tur!

Bilia Gjøvik forlenger sin avtale og blir hovedsponsor i Vind IL!

Bilforhandleren som har vært en lojal samarbeidspartner i Vind IL i flere år har nå forlenget sin avtale med klubben. Bilia blir en av klubbens hovedsponsorer og dermed en viktig bidragsyter til at vi kan fortsette å tilby barn og unge idrettstilbud av topp kvalitet! Vi takker for fornyet tillit og gleder oss til fortsettelsen.

Husk å bestille vindkoppen for 2018!

Visste du at vår nye samarbeidspartner, Lindbak, sørger for at du får markedets beste kaffe på Vind i 2018? Lindbak Innlandet leverer kaffe av topp kvalitet til Vind Idrettslag. Vår kaffe er smakfull og 100% klimanøytral. Vind og Lindbak håper kaffekoppen bidrar til å glede Vinds besøkende lengst mulig, best mulig. Les mer om koppen her!

Quality Hotel Strand blir hovedsponsor i Vind IL

Vind og Quality Hotel Strand har samarbeidet godt i mange år. Nå blir hotellet offisiell hovedsponsor i Vind IL. Det er en langsiktig avtale som gir partene muligheter til å samarbeide om både store og små prosjekter i mange år fremover. Gjennom denne avtalen kommer også hotellet til å gi Vinds medlemmer unike fordeler og regelmessige tilbud. Vi ser frem til et godt og verdifullt samarbeid!

Hvordan bli best i barne- og ungdomsidretten?

Foredrag med bl.a. Erlend Slokvik fra Olympiatoppen

Velkommen til handlekveld onsdag 15.november!

Vindmedlemmer inviteres til handlekveld onsdag 15.november på Sport 1 Amundsen på CC.

Få gratis kaffe på både Vind og Circle K med vindkoppen!

I samarbeid med Circle K kopperud lanserer vi nå vindkoppen for 2018. Med vindkoppen får du gratis kaffe både på Circle K og på Vind Idrettspark et helt år. Vindkoppen, som er den perfekte julegave, kan nå forhåndsbestilles. NB! Vindkoppen finnes kun i et begrenset antall. Les mer her!

Nytt trenerteam for seniorlaget!

Thomas Andersen, Stian Lauritsen og Håkon Fjell blir nye A-lagstrenere i 2018. I den forbindelse inviterer Vind IL til åpent informasjonsmøte vedrørende seniorfotballen mandag 6.november kl. 18.00 på Vindhytta. Se agenda for møtet her!

Utdeling av Vind ILs julekalender 2017!

Vind ILs årlige julekalender er ankommet og klar for å distribueres ut til lag og grupper. Kalenderen leveres ut på Vindhytta tirsdag 31.oktober, og onsdag 1.november mellom 18.00-19.00. Alle spillere fra 7-12 år skal selge julekalenderen. Salget organiseres og håndteres innenfor hvert lag/gruppe. Klikk her for mer informasjon!

Jentefotballsamarbeid

Vind IL går sammen med Vardal IF om et samarbeid om jentefotball.

Besøk våre lagsider

Generalsponsor Vind IL

Våre sponsorer

Arrangement

Vind Akademiet

Oppslagstavle

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift