Vind IL

FFO-aktivitet

FFO-aktivitet

FFO-aktivitet

 

For barn er fysisk aktivitet og bevegelse forbundet med utviklingen av motoriske ferdigheter, kroppsbeherskelse og koordinering av bevegelser. Etter hvert som kroppen vokser, må barna få øve opp beherskelsen av armer og ben, balansen og samordning av bevegelser. Barna får i hverdagen utfolde seg fysisk både gjennom lek og trening. Forskning viser at sunne barn med god kroppsbeherskelse er barn med selvtillit og god selvfølelse.

Vi mener at gode erfaringer med bevegelse, friluftsliv og uteliv gir barna en forståelse av hvordan en bruker og samtidig tar vare på miljøet og naturen. Uteaktivitet styrker immunforsvar, skjelett og muskler. Frisk luft gir energi og sunne barn!

Hovedinnholdet i aktivitetene vil være fotballrelatert, men vi vil også legge inn alternative aktiviteter, ikke minst for å vise ungene hvor viktig og nødvendig der er med allsidig trening.

Hver dag mot slutten av lunsjen vil vi gå gjennom dagens aktivitet både med tanke på innhold, men også hvilke forventinger vi har til elevene.

 

            Fotballfaglig innhold:

Vi legger hovedvekten på utvikling av basisferdigheter. Deltagerne vil utvikle god ballkontroll og grunnleggende teknikk, som pasninger, mottak/medtak, nedtak, forskjellige finter, vendinger, headinger, avslutninger med begge bein, triksing m.m. Aktiviteten er med LAV intensitet med fokus på detaljer. Kvalitet fremfor kvantitet. Dersom en deltager har kamp eller trening senere på kvelden så skal han/hun ha nok energi til dette selv med en FFO-økt tidligere på dagen. Elevene skal føle mestring hver eneste økt og vi ønsker å se utvikling fra uke til uke!

       

Andre aktiviteter:

Ski, orientering, turer i skog og mark, basistrening, turn, biljard, aking m.m.!

 

 

 

Vind Idrettslag
Besøksadresse: Vestre Totenveg 523
Postboks 726, Kirkeby, 2805 Gjøvik

Tlf: 61 17 60 34 e.post: post@vindil.no Kontaktperson: Ketil Gjerde - Daglig leder: ketil@vindil.no / 943 49 080

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift