Vind IL

Påmelding Skirenn (Må oppdateres)

Påmelding Skirenn (Må oppdateres)

 

Rutiner for påmelding til skirenn

  1. Link til terminliste for hele landet finner du her, samt på hjemmesidene til Norges Skiforbund og Oppland Skikrets. Hvis du trykker på knappen "Utvidet søk", kan du selv legge inn de søkekriteriene du ønsker. Når du har fått opp ei liste og funnet det rennet du søker, er det bare å klikke seg inn på det aktuelle rennet. Der finner du all relevant informasjon.
  2. All påmelding til skirenn gjøres via nettstedet "Min Idrett". Dette krever at du registrerer deg med brukernavn og passord, og deretter leter opp idrett, fylke og det aktuelle skirenn. Velg renn, og meld på. NB: Vær obs på at løper blir foreslått i rett aldersklasse, hvis ikke må dette rettes. 
  3. Det er den enkelte løpers (eller foreldrenes) ansvar å sjekke ut og overholde påmeldingsfrister.
  4. Ved helt spesielle forhold hender det også at skirenn blir flyttet, avlyst eller endret på annen måte. Følg med i terminlista, så unngår vi uheldige misforståelser!
  5. På renndagen blir beachflagget til Vind satt opp der vi skal samles på den aktuelle skistadion.
  6. Hvis du av en eller annen grunn IKKE skal stille til start i rennet du er påmeldt, er det viktig at du gir beskjed til din trener, eller noen du vet skal på rennet så snart som mulig, slik at du kan bli strøket fra startlista og den som har tatt ut startnumrene på renndagen slipper å lete etter deg på skistadion.
  7. Du må betale for alle renn du er påmeldt hvis du ikke melder deg av FØR påmeldingsfristen!
  8. Vind IL legger ut for påmeldingsavgift, og faktuerer hver enkelt løper etter endt sesong. For de arrangementer som har åpnet for online betaling så må hver enkelt betale selv. Ikke velg "Klubben betaler"

 

Vind Idrettslag
Besøksadresse: Vestre Totenveg 523
Postboks 726, Kirkeby, 2805 Gjøvik

Tlf: 61 17 60 34 e.post: post@vindil.no Kontaktperson: Ketil Gjerde - Daglig leder: ketil@vindil.no / 943 49 080

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift